Услуги

 

"Черноморски Водолазен Център" ООД е изградила репутация на безупречна фирма в подводните дейности. Поради отличното качество на работа и кратките срокове за изпълнение, ние сме една от водещите фирми на балканите, извършващи подводни дейности.

Водолазите на "Черноморски Водалзен Център" ООД са се доказвали неведнъж в сферата на подводното рязане, заваряване, инжектиране на смоли и цимент и много други услуги.

Удовлетвореност на клиента.
Подкрепата от местни и международни Възложители както и на Бизнес партньори, ни съчетана с постоянното предлагане и извършване на качествени услуги ни превърна в лидер в тази сфера. Клиентите ни са удовлетворени от изпълнението ни на подводни проекти, работейки бързо, качествено и на изключително ниски цени, с което нашата фирма запазва върхови позиции в бранша.


"Черноморски Водолазен Център" ООД винаги е работела, така че да се задържи на върховите позиции в сферата на подводното строителство и ремонт. Ние представяме решения и възможности за реализиране и на най-сложните проекти с помощта на нашите управленски, инженерен и технически персонал, които винаги работят заедно за едно по-добро качествено изпълнение на услугите.
 

Нашите клиенти винаги са казвали, че едната от причините поради която използват и продължават да използват услугите предоставяни от "Черноморски водолазен център" ООД е фактът, че когато, примерно инспектираме дадена конструкция и открием повреда или дефекти, ние сме способни да разрешим голяма част от евентуално възникналите проблеми още на момента, докато сме на самия обект. Много други водолазни компании, особено такива, специализирани в извършване на подводни огледи и инспекции, не са специализирани в извършването на ремонт и поддръжка. Това означава, че трябва да наемете една компания за извършване на оглед и инспекция и друга за осъществяване на ремонтните дейности. "Черноморски водолазен център" ООД