излез навън

и се гмурни

Поздрави и добре дошли в BSDC – Scuba & Snorkel, където ще изпълним всички ваши подводни фантазии. Всеки може да се наслади на гмуркане с нас и ние изпитваме голямо удовлетворение от изключителната подкрепа на клиентите.

Черноморски Водолазен Център Лого

за нашата компания

Ние сме това, което сме.

Черноморски Водолазен Център - Варна е частна база за обучение на любители водолази. За нас е голямо удоволствие да приспособим нашите подводни дейности към вашите изисквания. Във Варна предлагаме гмуркане с акваланг за всички нива на умения, от спускове в открити води за начинаещи до инструктори. Можете да се гмуркате на нос Галата и  на много други места по българското крайбрежие!

Предлагаме цялостно обслужване.

Водолазния център на  NAUI във Варна предлага сертифициране след завършен пълен курс, оборудване под наем, ремонт, продажба, ежедневни обиколки с лодка за вашите подводни изживявания !

mael-balland-NKk66EXjA4o-unsplash
artem-verbo-63339-unsplash
amalia-elmadjid-H6wRoILik2I-unsplash

Можем да отговорим на всички ваши изисквания.

Докато пътувате до местата за гмуркане, които  включват рифове и потънали кораби, нощни гмуркания и индивидуални или групови спускания, седнете удобно и слушайте нашите инструктори, които предоставят подробни планове за предстоящият подводен спуск.

курсове

Най-популярните курсове

Ако се запишете на курс за обучение за водолаз в Черноморски Водолазен Център , вие ще получите най-добрите налични инструкции . ЧВЦ Варна, предлага NAUI/CMAS курсове за водолази, вариращи от начинаещ до инструктори.

Водолазно преживяване

NAUI

90 €*
 • За тези, които искат да се възползват от възможността да се гмуркат в Черно море по време на ваканция и за тези, които желаят да опитат гмуркане за първи път.
 • *Начална Цена
 • Един спуск

Passport Scuba Diver Course

NAUI

390 €*
 • Можете да получите сертификат за водолаз с тази двудневна програма , докато сте на почивка, с максимална дълбочина от 12 метра.
 • *Начална цена;
 • Два дни

Scuba Diver Course

NAUI

500 €*
 • Най-популярната програма за любители водолази в света! Това е вашият паспорт за цял живот на вдигащо адреналина изживяване
 • *Начална цена;
 • Четири дни

Master Scuba Diver Course

NAUI

1200 €*
 • Най-високата степен на непрофесионално сертифициране за развлекателно гмуркане е Master Scuba Diver.
 • *Начална цена;
 • Десет дни

Изключителни водолазни преживявания

Видове пакети, които може да комбинирате

Нашите пакети са предназначени да ви позволят да извлечете максимума от вашето гмуркане във Варна и региона. Позволете ни да ви насочим към някои от най-добрите места за водолазни спускове в България.

Остава само да се забавлявате!

Места за гмуркане в България

България има едни от най-красивите природни пейзажи в цяла Европа. Това е една от най-добрите страни за любителите на открито със своето разнообразие от планини, гори и прекрасни черноморски плажове, но малко хора гледат по-дълбоко от това.

Време е да се спуснете под повърхността на водата, за да изследвате подводните съкровища. Гмуркачите трябва да изследват някои от скритите съкровища на България и Черноморски Водолазен Център ще ви запознае с най-добрите места за гмуркане в страната.

Тюленово

нос Калиакра

Болата

Нуждаете се от помощ с по-лесни решения? Ние сме експерти!

В света на тишината, говорят действията!

Абонирай се сега

Не пропускайте нашите бъдещи актуализации! Абонирайте се днес!

Copyright © 2023 Черноморски Водолазен Център ООД